جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد

فرمانده انتظامی خوزستان: امکان تمدید گذرنامه در مرزها فراهم نیست

فرمانده انتظامی خوزستان: امکان تمدید گذرنامه در مرزها فراهم نیست فرمانده انتظامی خوزستان گفت: از آغاز اعزام زوار تاکنون بالغ بر ۱۱۵ هزار نفر زائر عازم کشورعراق شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 03
کد خبر: ۱۴۹۵۵۱

به گزارش راهبررد معاصر سردار سید محمد صالحی در حاشیه بازدید از پایانه مرزی شلمچه اظهار کرد: خداوند را شاکر هستیم امسال بار دیگر این توفیق نصیب مجموعه انتظامی شد که خادم زوار آقا اباعبدالله الحسین(ع) در دو مرز شلمچه و چذابه باشند.

 ، وی افزود: طبق بررسی‌های آماری از آغاز ازام زوار تاکنون در مجموع ۲۰۰ هزار نفر زائر ایرانی از دو پایانه مرزی شلمچه و چذابه وارد و خارج شده‌اند.

فرمانده انتظامی استان خوزستان ادامه داد: از آغاز اعزام تاکنون بالغ بر ۱۱۵ هزار نفر از مرزهای شلمچه و چذابه خارج شده‌اند و به کشور عراق عزیمت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در پایانه مرزی شلمچه ۴۸ گیت و در پایانه مرزی چذابه ۲۶ گیت گذرنامه فعال داریم که آماده ارائه خدمات به زائران امام حسین(ع) هستند، گفت: با توجه به وقفه دو ساله اعزام زوار به کربلای معلی و برآوردها و پیش‌بینی‌های صورت گرفته در دو پایانه مرزی شلمچه و چذابه ۷۴ گیت فعال هستند که نسبت به سال گذشته افزایش یافته‌اند.

سردار صالحی افزود: با توجه به حجم زیاد مراجعه‌کنندگان به ادارات گذرنامه در سطح استان، مجموعه انتظامی برای تسهیل و تسریع کار زوار یک واحد تمدید گذرنامه در مرکز پلیس گذرنامه استان راه‌اندازی کرد و کسانی که گذرنامه آن‌ها از سال ۹۱ به بعد بوده و داری ایراد و مخدوش نباشد را برای شش ماه و یکبار خروج از مرز تمدید می‌کند.

فرمانده انتظامی خوزستان با تاکید بر اینکه امکان تمدید گذرنامه در مرزها فراهم نیست، افزود: صرفاً تمدید گذرنامه در پلیس گذرنامه مرکز استان که به صورت روزانه از ساعت ۴ بامداد تا ۲۳ آماده ارائه خدمات به زوار عزیز و هم استانی‌های خوب خوزستان هستند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار